הוראות הכנה
מרכיבים
¼ כוס בורגול
¾ כוס מים רותחים
1 בצל קצוץ
1 פלפל חתוך לקוביות
1 קופסת פטריות חתוכות
2 נתחי שניצל עוף חתוך לקוביות או רצועות
1 שקית או קובית תיבול בטעם הודי
שמן לטיגון
אופן ההכנה
בקערה שמים את הבורגול ושופכים עליו את המים הרותחים ומשרים עד לספיגת הנוזלים.
במחבת מטגנים את הבצל עם הפלפל והפטריות.
מוסיפים את קוביות השניצל וממשיכים לטגן.
מוסיפים את הבורגול ושקית התיבול וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד שהתיבול נספג בכל המרכיבים.
בתיאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
