חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק ירקות עשיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק טעים מאוד ועשיר, מתאים אפילו לתפריטי דיאטה לכל המעוניינים.
מרק ירקות עשיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק טעים מאוד ועשיר, מתאים אפילו לתפריטי דיאטה לכל המעוניינים.
הוראות הכנה
מרכיבים
6 כוסות מים
2 קישואים בינוניים חתוכים לקוביות
¼ חבילה עלי פטרוזיליה קצוצים
1 גמבה בינונית חתוכה לקוביות
½ כרוב לבן בינוני חתוך לרצועות דקות
2 גזרים בינוניים חתוכים לקוביות
חופן עלי סלרי קצוצים דק
1 בצל בינוני קצוץ בינוני
1 פלפל ירוק בינוני חתוך לקוביות
2 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
1 שורש סלרי מגורר גס בפומפיה
1 שורש פטרוזיליה מגורר גס בפומפיה
2 שיני שום קצוצים דק
1 עגבניה בינונית חתוכה לקוביות
½ כרובית קטנה מפורקת לפרחים קטנים
2 כפות אבקת מרק
2 כפות שמן
קורט מלח
1 כף רוטב סויה
אופן ההכנה
בסיר יש לחמם את השמן ולאדות בו את הירקות מס' דקות עד לשקיפות. מוסיפים מים ותבלינים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מערבבים, טועמים, מתקנים תיבול במידת הצורך וממשיכים לבשל עוד כ- 20-30 דקות על אש נמוכה עם מכסה חצי פתוח על להתרככות הירקות.
מגיש: m73
מקור: אוסף מתכונים אישי
שתף את המתכון