הוראות הכנה
מרכיבים
5 שוקי טלה שלמים (אוסובוקו)
2 בצלים יבשים חתוכים לקוביות.
2שיני שום חתוכים
2 כפות קמח
חצי כפית פפריקה מתוקה
פלפל שחור גרום לפי הטעם
מלח לפי הטעם
דובדבנים חמוצים בלי חרצנים
1 כוס יין אדום יבש
3 כפות תרכיז רימונים
4 כוסות מים
אופן ההכנה
1.מטגנים את הבצל עד שמזהיב ומוסיפים את השוקיים.
2.מפזרים את הקמח,ומטגנים עד לסגירת הבשר.
3.מוסיפים את התבלינים (מלבד המלח),תרכיז רימונים,יין,מים ודובדבנים מערבבים מכסים ומבשלים במשך שעתיים על אש קטנה. מוסיפים מלח מנערים את הסיר ובודקים אם הבשר התרכך.
4. מוציאים את השוקיים לכלי הגשה,מצמצמים את הרוטב, שופכים על השוקיים. מגישים עם אורז לבן וירקות.
מגיש:
מקור: מתכון של לינט דלבה, מסעדת גפן
שתף את המתכון
