חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוק טלה ברוטב רימונים ודובדבנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שוק טלה ברוטב רימונים ודובדבנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
5 שוקי טלה שלמים (אוסובוקו)
2 בצלים יבשים חתוכים לקוביות.
2שיני שום חתוכים
2 כפות קמח
חצי כפית פפריקה מתוקה
פלפל שחור גרום לפי הטעם
מלח לפי הטעם
דובדבנים חמוצים בלי חרצנים
1 כוס יין אדום יבש
3 כפות תרכיז רימונים
4 כוסות מים
אופן ההכנה
1.מטגנים את הבצל עד שמזהיב ומוסיפים את השוקיים.
2.מפזרים את הקמח,ומטגנים עד לסגירת הבשר.
3.מוסיפים את התבלינים (מלבד המלח),תרכיז רימונים,יין,מים ודובדבנים מערבבים מכסים ומבשלים במשך שעתיים על אש קטנה. מוסיפים מלח מנערים את הסיר ובודקים אם הבשר התרכך.
4. מוציאים את השוקיים לכלי הגשה,מצמצמים את הרוטב, שופכים על השוקיים. מגישים עם אורז לבן וירקות.
מגיש: יוסף ל
מקור: מתכון של לינט דלבה, מסעדת גפן
שתף את המתכון