הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
1 יוגורט 3%
700 גרם לקט ירקות קפואים (לא משנה איזה, בהתאם למה שאתם אוהבים)
2 כפות אבקת מרק בצל
½ חב' אבקת אפייה
1 כרובית בינונית
1 קוטג' 5%
2 כפות פירורי גבינה בולגרית או כל גבינה מלוחה אחרת
3 כפות קמח רגיל
מלח ופלפל לבן לפי הטעם
אופן ההכנה
מבשלים את הכרובית במי מלח עד לריכוך מלא, מסננים את הנוזלים ומועכים למחית בעזרת מועך של פירה.
בקערה מערבבים את כל המרכיבים היטב מלבד הירקות הקפואים ורק בסוף מוסיפים את לקט הירקות הקפואים ומערבבים. מעבירים את התערובת לתבנית פיירקס משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד שהפשטידה מתייצבת ומשחימה (בערך כ- 30-40 דקות, תלוי בתנור).
מגיש:
מקור: אוסף מתכונים אישי
שתף את המתכון
