חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת כרובית וירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה קלה וטעימה המתאימה גם לאירוח.
פשטידת כרובית וירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה קלה וטעימה המתאימה גם לאירוח.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
1 יוגורט 3%
700 גרם לקט ירקות קפואים (לא משנה איזה, בהתאם למה שאתם אוהבים)
2 כפות אבקת מרק בצל
½ חב' אבקת אפייה
1 כרובית בינונית
1 קוטג' 5%
2 כפות פירורי גבינה בולגרית או כל גבינה מלוחה אחרת
3 כפות קמח רגיל
מלח ופלפל לבן לפי הטעם
אופן ההכנה
מבשלים את הכרובית במי מלח עד לריכוך מלא, מסננים את הנוזלים ומועכים למחית בעזרת מועך של פירה.
בקערה מערבבים את כל המרכיבים היטב מלבד הירקות הקפואים ורק בסוף מוסיפים את לקט הירקות הקפואים ומערבבים. מעבירים את התערובת לתבנית פיירקס משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד שהפשטידה מתייצבת ומשחימה (בערך כ- 30-40 דקות, תלוי בתנור).
מגיש: m73
מקור: אוסף מתכונים אישי
שתף את המתכון