חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בראוניז שוקולד צ'יפס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ההכנה קלה ומהירה והתוצאות מדהימות וטעימות, שווה לנסות
בראוניז שוקולד צ'יפס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ההכנה קלה ומהירה והתוצאות מדהימות וטעימות, שווה לנסות
הוראות הכנה
מרכיבים
50 גרם חמאה
150 גרם שוקולד מריר
2 ביצים
½ כוס סוכר
½ כפית תמצית וניל
½ כוס קמח
½ כפית אבקת אפיה
קמצוץ מלח
½ כוס שוקולד צ'יפס (מומלץ שוקולד צ'יפס שחור ולבן) + ¼ כפית קמח מעורבבים יחד (פעולה זו מונעת מהשוקולד צ'יפס לשקוע בתחתית העוגה)
אופן ההכנה
ממיסים במיקרוגל את השוקולד יחד עם החמאה. בקערה נפרדת מנפים קמח יחד עם אבקת אפייה והמלח.
בקערת המיקסר מערבלים את הביצים במהירות גבוהה, כאשר הביצים הופכים לקרם תפוח מוסיפים לסירוגין את הסוכר וממשיכים לערבל במהירות גבוהה עד לקבלת קרם תפוח ובהיר, לאחר מכן מוסיפים לקרם הביצים בתנועות עטיפה עדינות את תערובת השוקולד והחמאה ואת תמצית הוניל, מערבבים עד שהקרם משנה צבעו לחום, מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח ואבקת האפיה ומערבבים עד לקבלת תערובת הומוגנית. מוסיפים את השוקולד צ'יפס, מערבבים ערבוב אחרון ומעבירים את התערובת לתבנית משומנת ואופים כ- 20-25 דקות בחום של 180 מעלות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא נקי אך לח (העוגה אמורה להיות מעט לחה).
מגיש: m73
מקור: חברה
שתף את המתכון