חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי תפוחי אדמה עם משמש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי תפוחי אדמה עם משמש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
15 משמשים יבשים (אפשר גם פרי טרי,זו העונה)
1 כף שמן
1 כף מרגרינה
1 בצל גדול,חתוך לקוביות
2 גזרים חתוכים לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ
1 ק"ג תפוחי אדמה חתוכים לקוביות 3X3 ס"מ
2 כפות רוטב סויה
1/2 כפית פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה לטעם
מלח
אופן ההכנה
משרים את המשמש ב-3/4 כוס מים קרים,למשך שעה.
מחממים את השמן והמרגרינה. מטגנים ומזהיבים בשומן את קוביות הבצל.
מוסיפים את הגזר, בוחשים, מכסים את הסיר ומאדים על להבה נמוכה כ-10 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה ותבלינים ובוחשים.
מוסיפים את המישמש השרוי, עם המים. מבשלים על להבה נמוכה, עד שהירקות מתרככים והנוזלים מתאדים. בזמן הבישול יש לנענע את הסיר מדי פעם.
אם משתמשים בפרי טרי יש להוסיף לתבשיל מעט מים וקצת סוכר.
מגיש: קיבי
מקור: תנובה
שתף את המתכון