חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מעורב ירושלמי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר כמנה עיקרית בתוספת אורז, פירה, ירקות מאודם, חמוצים למיניהם br brאפשר בפיתה בתוספת סלט ירקות חי, עמבה, טחיה, חומוס
מעורב ירושלמי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר כמנה עיקרית בתוספת אורז, פירה, ירקות מאודם, חמוצים למיניהם br brאפשר בפיתה בתוספת סלט ירקות חי, עמבה, טחיה, חומוס
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' כבדי עוף
250 גר' לבבות עוף
250 גר' טחול עוף
3 בצלים בינוניים
כפית מלח
רבע עד חצי כפית כורכום (תבלין דומיננטי לא כל אחד אוהב)
כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית כמון
פפריקה חריפה לפי הטעם
חצי כוס שמן (אני מעדיפה קנולה)
אופן ההכנה
1. לנקות את כל סוגי הבשרים
2. להכשיר את הכבד (מעבירים אותם על אש גלויה)
3. לחתוך את כל הבשרים לחתיכות
4. לפרוס את הבצלים לפרוסות דקות
5. לטגן את הבצל עד להזהבה, להוציא לקערה
6. להכניס את הבשרים ולטגן אותם תוך כדי טיגון עירבוב
7. להוסיף את כל התבלינים
8. להחזיר את הבצל המטוגן ולהמשיך לטגן עד לגמר (ספיגת) הרוטב בבשרים
9. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור:
שתף את המתכון