הוראות הכנה
מרכיבים
ארבעה דלוריות בגודל בינוני
כוס אורז
בצל בינויני קצוץ
כוס בשר טחון
חצי כפית מלח, פלפל שחור,כורכום
כף פפריקה מתוקה
כף שמן
לבישול- 2 כפות רסק
2 כפות שמן
כוס וחצי עד שתי כוסות מים חמים
אופן ההכנה
לערבב את חומרי המילוי והתיבול
לחתוך את צואר הדלורית לקלף לחתוך לעיגולים ולרפד בו את הסיר.
את החלק העגול של הדלורית לנקות ולמלות במילוי ולהניח בתוך הסיר.
בקערה נפרדת לערבב 2 כפות רסק עם 2-3 כפות שמן להוסיף תיבול ששמנו במילוי
להוסיף כוס וחצי מים חמים לערבב ולשפוך על הדלוריות שבסיר.
להביא לרתיחה להנמיך ולהמשיך לבשל עד בישול האורז והדלורית כחצי שעה בערך.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון
