חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שעועית לבנה אפויה ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בחברות המזון מוכרים בקופסת שימורים שעועית לבנה ברוטב עגבניות,הייתי רוצה לדעת איך להכין בבית brתודה מראש brלמעונינים בתבשיל פרווה יש לוותר על הבשר brהבצל המטוגן יעשיר את טעם השעועית brאת השעועית יש להשרות במים לילה קודם או להרתיח ולתת לשעועית להתקרר במים שהורתחו בישול השעועית אורך כשעתים בסיר לחץ כחצי שעה עד שעה
שעועית לבנה אפויה ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בחברות המזון מוכרים בקופסת שימורים שעועית לבנה ברוטב עגבניות,הייתי רוצה לדעת איך להכין בבית brתודה מראש brלמעונינים בתבשיל פרווה יש לוותר על הבשר brהבצל המטוגן יעשיר את טעם השעועית brאת השעועית יש להשרות במים לילה קודם או להרתיח ולתת לשעועית להתקרר במים שהורתחו בישול השעועית אורך כשעתים בסיר לחץ כחצי שעה עד שעה
הוראות הכנה
מרכיבים
שקית שעועית לבנה (500 גרם)
רסק עגבניות רבע עד חצי קופסה
שמן
כפית מלח,
חצי כפית פלפל שחור
כף פפריקה מתוקה
בצל קצוץ
נתחי בשר, עוף או עצמות
אופן ההכנה
לטגן עם שמן בסיר את הבצל הקצוץ עד גוון חום,
להוסיף רסק ותיבול לערבב עד להסמכה ולהוסיף את השעועית לטגן מעט עם הרסק להוסיף את חלקי הבשר ולטגן מעט להוסיף מים כשתי כוסות אחרי כיסוי השעועית והבשר .
להביא לרתיחה ולהנמיך את הלהבה.
לבשל כשעתים בערך או עד שהשעועית מוכנה
מגיש: Mמזל
מקור:
שתף את המתכון