הוראות הכנה
מרכיבים
לקרם:
1 מרגרינה
7 כפות מים
7 כפות קקאו
¾ כוס סוכר
קצת רום
קצת יין אדום (רגיל)
7 חלמונים
לעוגה:
7 חלבונים
1 כוס סוכר
1 כוס קמח
חצי שקית אבקת אפייה
אופן ההכנה
אופן הכנת הקרם:
לשים בסיר בינוני, לבשל על אש ממש נמוכה דקות ספורות, אולי 2-3 דק',
את כל החומרים של הקרם, לשים לב שהקרם לא נדבק או נשרף, הכי חשוב שזה מתחמם ומרגרינה נמסה, ולערבב הכל לקרם אחיד.
אחרי שהקרם התקרר, אפשר להוסיף את החלמונים, לערבב ולשמור בצד כוס מהקרם.
להכנת העוגה:
להקציף את החלבונים לאחר שיש קצף להתחיל לשפוך את הסוכר בעדינות יתרה, כדי שהקצף
לא יפול.
אח"כ להוסיף בערבוב, גם כן מאוד בעדינות את הקמח שעורבב עם חצי שקית אבקת האפייה.
אחרי שהכל אחיד וחלק להוסיף את קרם השוקולד שנותר, בעדינות לערבב לתערובת אחידה.
לשפוך הכל לתבנית מס' 24 משומנת ומקומחת קלות, ולהכניס לתנור לחום בינוני, לאפות לפחות חצי שעה לשים לב שלא נשרף ולא לפתוח את דלת התנור ושקיסם שננעץ בעוגה יצא יבש.
בתאבון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
