חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד טעימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון הוא במקור של אחותי, ואני לא יודעת ממש ממי היא קבלה אותו, אבל אין פעם שזה לא brיוצא טעים, הכי חשוב זה חום בינוני למשך משהו כמו 30 דק' ולשים לב לזה עד שקיסם שננעץ brבמרכז העוגה, יצא יבש. הכי ,הכי חשוב לא לפתוח את דלת התנור. רק פעם אחת בסוף האפיה.
עוגת שוקולד טעימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון הוא במקור של אחותי, ואני לא יודעת ממש ממי היא קבלה אותו, אבל אין פעם שזה לא brיוצא טעים, הכי חשוב זה חום בינוני למשך משהו כמו 30 דק' ולשים לב לזה עד שקיסם שננעץ brבמרכז העוגה, יצא יבש. הכי ,הכי חשוב לא לפתוח את דלת התנור. רק פעם אחת בסוף האפיה.
הוראות הכנה
מרכיבים
לקרם:
1 מרגרינה
7 כפות מים
7 כפות קקאו
¾ כוס סוכר
קצת רום
קצת יין אדום (רגיל)
7 חלמונים
לעוגה:
7 חלבונים
1 כוס סוכר
1 כוס קמח
חצי שקית אבקת אפייה
אופן ההכנה
אופן הכנת הקרם:
לשים בסיר בינוני, לבשל על אש ממש נמוכה דקות ספורות, אולי 2-3 דק',
את כל החומרים של הקרם, לשים לב שהקרם לא נדבק או נשרף, הכי חשוב שזה מתחמם ומרגרינה נמסה, ולערבב הכל לקרם אחיד.
אחרי שהקרם התקרר, אפשר להוסיף את החלמונים, לערבב ולשמור בצד כוס מהקרם.
להכנת העוגה:
להקציף את החלבונים לאחר שיש קצף להתחיל לשפוך את הסוכר בעדינות יתרה, כדי שהקצף
לא יפול.
אח"כ להוסיף בערבוב, גם כן מאוד בעדינות את הקמח שעורבב עם חצי שקית אבקת האפייה.
אחרי שהכל אחיד וחלק להוסיף את קרם השוקולד שנותר, בעדינות לערבב לתערובת אחידה.
לשפוך הכל לתבנית מס' 24 משומנת ומקומחת קלות, ולהכניס לתנור לחום בינוני, לאפות לפחות חצי שעה לשים לב שלא נשרף ולא לפתוח את דלת התנור ושקיסם שננעץ בעוגה יצא יבש.
בתאבון.
מגיש: hagitb25
מקור:
שתף את המתכון