הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת עלי וופלים עגולים או מרובעים (להשיג במעדניות רוסיות)
200 גרם חלבה חלקה (ללא אגוזים)- מפוררת
200 גרם שוקולד מריר- שבור לקוביות
½ כוס מים
100 גרם מרגרינה "מחמאה"- חתוכה לקוביות
½ כוס סוכר
2 כפיות אבקת קקאו
1 כפית אבקת קפה נמס
מספר טיפות תמצית וניל (או תמצית רום)
אופן ההכנה
לבשל את כל החמרים בסיר על אש נמוכה, תוך ערבוב עד קבלת עיסה אחידה.
לקרר מעט ולמרוח שכבה דקה על עלה וופל ולכסות בעלה שני. לחזור על התהליך עד שנוצרת עוגת שכבות. אם נשאר מעט מן התערובת -לצקת על השכבה העליונה.
לשמור במקרר עד שהעוגה מתקשה.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: מרינה
שתף את המתכון
