חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מלאווח ממולא בחזה הודו על האש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מלאווח ממולא בחזה הודו על האש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 יחידות מלאווח
חצי פרפר חזה הודו פרוס לשניצלים בעובי בינוני
1 בצל קצוץ
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
1 שן שום קצוצה
1 ביצה טרופה
שמן לטיגון
מלח
פלפל שחור
אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
ממליחים ומפלפלים מעט את נתחי ההודו וצולים על גריל פחמים למצב עשוי משני הצדדים. חותכים לקוביות.
מחממים שמן במחבת. מטגנים את הבצל להזהבה קלה ומוסיפים את השום לטיגון של דקה נוספת. מוסיפים את הפלפלים ומטגנים יחד עוד כשלוש דקות. מוסיפים את חזה ההודו הצלוי, אבקת מרק ומלח ופלפל לפי הטעם. מטגנים יחד תוך כדי ערבוב במשך כחמש דקות.
מסירים מהאש.
מברישים את הקצוות של המלאווח בביצה טרופה. מניחים מתערובת ההודות בצד אחד של המלאווח ומקפלים למעין חצי סהר. מהדקים היטב את הקצוות. מברישים בביצה טרופה מעל המלאווח ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך כעשר דקות עד רבע שעה.
מגישים חם עם מעט מהמילוי בצד.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון