חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שבלולי אגוזים לקפה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שבלולי אגוזים לקפה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות קמח תופח
60 גר' חמאה
3 כפות סוכר
כפית קינמון טחון
2 ביצים
כוס חלב
למלית:
90 גר' חמאה מומסת
3 כפות סוכר
½1 כוסות אגוזי מלך קצוצים
כוס משמשים מיובשים קצוצים
לזיגוג:
ביצה
3 כפות סוכר
½ כפית קינמון טחון
אופן ההכנה
1. מחממים תנור לחום גבוה (200°c)
2. מנפים את הקמח, מוסיפים את החמאה, בוחשים קלות לקבלת בצק פירורי
3. מוסיפים את הסוכר והקינמון ובוחשים
4. טורפים פנימה את הביצים והחלב לקבלת בצק רך, אך לא דביק
5. לשים על משטח מקומח, מרדדים וריבוע בגודל 30X30 ס"מ
6. מערבבים את כל חומרי המלית, מפזרים על ריבוע הבצק
7. מגלגלים לגלילה, פורסים ל-15 פרוסות שוות
8. מניחים את פרוסות העוגיות על צד המילוי בתבנית ומברישים בביצה טרופה
9. אופים 15 דקות
10. בזמן האפייה מערבבים את הסוכר והקינמון הנותרים
11. מוצאים מן התנור מפזרים מעל העוגיות את תערובת הסוכר ואופים שנית 15 דקות
נוספות
12. מגישים חם או קר
13. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: john phillip carroll
שתף את המתכון