חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גבינת ברי בצפוי אגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גבינת ברי בצפוי אגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 כוס אגוזי מלך קלויים
1/4 כוס קמח
1/2 כוס חלב
ביצה טרופה
2 כיכרות גבינת ברי מצוננת, (כל אחת במשקל 250 גרם) חתוכות ל-8 לפחים
שמן לטיגון עמוק
מבחר פירות
מבחר קרקרים
אופן ההכנה
1. להכנת הציפוי - שמים את האגוזים והקמח במעבד מזון עם להב פלדה
2. מעבדים לפירורים דקים
3. בקערה, טורפים את החלב עם הביצה
4. מקמחים את פלחי הגבינה מנערים משאריות קמח
5. טובלים את הפלחים המקומחים בביצה
6. מצפים את הפלחים בתערובת האגוזים והקמח, מהדקים כך שהגבינה תכוסה לגמרי
7. מחממים שמן עמוק, מטגנים את פלחי הגבינה כדקה שתיים, עד שיזהיבו, להפוך במהלך
הטיגון
8. מגישים חם, עם פירת וקרקרים
9. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: john phillip carroll
שתף את המתכון