הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 כוס אגוזי מלך קלויים
1/4 כוס קמח
1/2 כוס חלב
ביצה טרופה
2 כיכרות גבינת ברי מצוננת, (כל אחת במשקל 250 גרם) חתוכות ל-8 לפחים
שמן לטיגון עמוק
מבחר פירות
מבחר קרקרים
אופן ההכנה
1. להכנת הציפוי - שמים את האגוזים והקמח במעבד מזון עם להב פלדה
2. מעבדים לפירורים דקים
3. בקערה, טורפים את החלב עם הביצה
4. מקמחים את פלחי הגבינה מנערים משאריות קמח
5. טובלים את הפלחים המקומחים בביצה
6. מצפים את הפלחים בתערובת האגוזים והקמח, מהדקים כך שהגבינה תכוסה לגמרי
7. מחממים שמן עמוק, מטגנים את פלחי הגבינה כדקה שתיים, עד שיזהיבו, להפוך במהלך
הטיגון
8. מגישים חם, עם פירת וקרקרים
9. בתאבון
מגיש:
מקור: john phillip carroll
שתף את המתכון
