הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם כבד עוף חתוכים לקוביות בנוניות עד קטנות
20 גרם מרגרינה
1 בצל קצוץ
1 שן שום קצוצה
2 תפוחי עץ חתוכים לקוביות
½ כוס יין לבן יבש
2 כפות שמנת צמחית
פלפל לבן לפי הטעם
אופן ההכנה
במחבת גדולה ממיסים את המגרינה ומוסיפים לה את הבצל, השום וקוביות התפוחים ומטגנים על להבה בינונית (בלי לרכך אותן יתר על המידה), לאחר מכן מוציאים מהמחבת ומניחים בצד. באותה מחבת מטגנים את הכבד על להבה בינונית כ- 7 דקות, מתבלים בפלפל לבן לפי הטעם, מוסיפים את תערובת תפוחי העץ שהשארנו קודם בצד ואת היין וממשיכים לבשל על להבה קטנה עוד כ- 2-3 דקות. לאחר מכן מוסיפים את השמנת, בודקים תיבול ומגישים.
מגיש:
מקור: אוסף מתכונים אישי
שתף את המתכון
