הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג כנפי עוף
½ כוס קטשופ
כף גדושה דבש
3 כפות רוטב סויה
אופן ההכנה
הכנת הרוטב:
מערבבים את הקטשופ, הדבש ורוטב הסויה.
מחממים את תנור האפיה ל-180°C .
הכנת הכנפיים:
1. מחממים מחבת כבדה עם מעט שמן ומטגנים את הכנפיים דקה מכל צד.
2. מוסיפים את הרוטב ומטגנים דקה נוספת על אש נמוכה.
3. מסדרים בתבנית אפיה ומכסים ברדיד אלומיניום.
4. מכניסים לתנור (180°C) ואופים 30 דקות.
5. מורידים את רדיד האלומיניום ומחזירים לתנור לאפיה ל-2 דקות נוספות.
מקררים מעט ומגישים חם.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: ניר צוק -ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
