הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם גבינה לבנה
2 גזרים מגורדים דק
חצי קוספת שימורי פטריות קצוצות דק
1 בצל קצוץ דק
1 פלפל אדום קצוץ דק מאד
שליש כוס קמח
3 ביצים
רבע כוס שמן
1 כפית מלח
רבע כפית פפריקה תוקה
רבע כפית פלפל שחור
חצי כפית אבקת שום
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל החומרים (למעט השמן לטיגון) לעיסה אחידה. מחממים שמן במחבת. יוצקים למחבת הלוהטת כף מהתערובת (יוצרים לביבות, כמה שנכנס במחבת אחת) ומטגנים להזהבה משני הכיוונים (כשלוש דקות לצד).
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
