חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קעריות מלאווח עם נקניקיות וביצה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קעריות מלאווח עם נקניקיות וביצה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 עלי מלאווח
8 נקניקיות חתוכות גס
1 עגבניה חתוכה לקוביות
1 בצל פרוס דק
1 פלפל אדום פרוס דק
4 ביצים
שמן לטיגון
מלח
פלפל שחור
חצי כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית אבקת שום
רבע כפית אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת. מטגנים את הבצל להזהבה קלילה. מוסיפים את הנקניקיות ומטגנים יחד כדקה. מוסיפים את הפלפל האדום ומטגנים יחד דקה נוספת. מוסיפים את העגבניה, מעט מים, אבקת מרק, פפריקה ואבקת שום ומערבבים. מבשלים יחד כחמש דקות. מתקנים תיבול עם מלח ופלפל. מסירים מהאש.
בקערות אישיות חסינות אש מניחים נייר אפיה (ואם אין קעריות אישיות, כמו בצה"ל, בהחלט ניתן להכין כאלה מנייר כסף, כמו בתמונה). על נייר האפייה מניחים את עלי המלאווח כך שנוצרות מעין קעריות ממלאווח. יוצקים לקעריות מתערובת הנקניקיות. שוברים ביצה מעל כל קערית ומכניסים לתנור חומם מראש ל-180 מעלות למשך כעשר דקות עד רבע שעה (תלוי בתנור ובכמות המילוי בכל קערית).
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון