הוראות הכנה
מרכיבים
6 כרעיים עוף
1 קופסת שימורים טבעות אננס
1 בצל פרוס דק
1 פלל חריף קצוץ דק
שמן לטיגון
רבע כפית אבקת שום
רבע כפית ריחן מיובש
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
שומרים 6 טבעות אננס בצד ואת השאר חותכים לקוביות. שומרים רבע כוס מנוזלי הסירופ של האננס.
מחממים מעט שמן במחבת. מטגנים את הבצל והפלפל החריף עד שהבצל הופך שקוף. מניחים במחבת את הכרעיים עם העור כלפי מטה להשחמה קלה. מפזרים על החלק התחתון של הכרעיים את אבקת השום והריחן ומעט מלח ופלפל. הופכים את הכרעיים ומוסיפים למחבת את קוביות האננס והסירופ ששמרנו בצד. מבשלים כך כרבע שעה.
מניחים את הכרעיים בתבנית אפייה. על כל כרע מניחים טבעת אננס. יוצקים לתבנית את הרוטב מהמחבת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כרבע שעה.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
