הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל קצוץ
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
1 פלפל חריף קצוץ
1 חציל קלוף וחתוך לקוביות
3-4 עגבניות חתוכות לקוביות
1 שן שום קצוצה
שמן לטיגון
חצי כפית פפריקה מתוקה
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
מחממם מעט שמן במחבת רחבה ועמוקה. מטגנים את הבצל להשחמה קלה מאד. מוסיפים את הפלפלים והשום ומטגנים יחד עוד שתיים עד שלוש דקות. מוסיפים את החציל ומטגנים יחד עוד שתי דקות. מוסיפים את העגבניות ומערבבים היטב. מוסיפים את הפפריקה ומערבבים שוב. אם חסרים מעט נוזלים ניתן להוסיף מעט מים. מבשלים יחד כחצי שעה. מתקנים תיבול עם מלח ופלפל.
מגישים חם כסלט או כתוספת.
מגיש:
מקור: רסר (במיל') פיני כספי
שתף את המתכון
