הוראות הכנה
מרכיבים
250 גר' פתיתים
¼ כוס שמן זית
2 שיני שום פרוסות
1 בצל פרוס
1 קישוא חתוך לקוביות
כוס אפונה קפואה
מלח, פלפל שחור טחון טרי
1 כף אריסה
500 גר' פרגיות חתוכות לחתיכות בינוניות
אופן ההכנה
מבשלים את הפתיתים עם מי מלח כחמש דקות. שוטפים ומקררים.
מחממים את השמן במחבת גדולה וכשהוא חם מכניסים פנימה את העוף לטיגון קצר עד שהוא מזהיב קלות.
מוציאים, מוסיפים מעט שמן ומטגנים בו את השום והבצל.
מוסיפים את קישואים לעוד 3 דקות טיגון ולבסוף את האפונה. ממליחים ומפלפלים.
מוסיפים את העוף והפתיתים למחבת ומטגנים עוד כמה דקות קצרות.
יוצקים פנימה את האריסה מערבבים היטב ומבשלים עוד דקה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
