הוראות הכנה
מרכיבים
חצי חזה הודו פרוס לשניצלים
100 גרם זיתים מגולענים וחצויים
מיץ מלימון אחד
מספר פלחי לימון
1 בצל קטן קצוץ
שן לטיגון
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
ממליחים ומפלפלים את פרוסות ההודו וצולם על גריל פחמים. מניחים בצד. מחממים שמן במחבת. מטגנים קלות את הבצל ומוסיפים את הזיתים. מטגנים יחד דקה ומוסיפים את פרוסות ההודו. מטגנים יחד שתי דקות ומוסיפים את מיץ הלימון ופרוסות הלימון. מבבשלים כך יחד כעשר דקות (מדי פעם הופכים את ההודו לספיגת טעמים). מתקנים תיבול עם מלח ופלפל.
מגיש:
מקור: רסר (במיל') פיני כספי
שתף את המתכון
