הוראות הכנה
מרכיבים
סלט פירות:
5 תאנים קצוצות
2 אפרסקים חתוכים לקוביות או 1 מנגו בשל קצוץ
3 בצלים ירוקים קצוצים
2-3 כפות כוסברה קצוצה
2-3 כפות נענע קצוצה
1 כף ג'ינג'ר מוחמץ קצוץ (ניתן לוותר)
1 פלפל צ'ילי אדום חריף קצוץ
2 כפות מיץ לימון
2 כפות שמן זית
לגבינה:
1 גליל "פרומעז" או גליל גבינת "סנט מור" (למי שאוהב גבינה חריפה יותר)
1 ביצה טרופה
פירורי "פ??נ?קו?" או פירורי לחם
אופן ההכנה
· לסלט - קוצצים הפירות ועשבי התיבול, מערבבים את כל חומרי הסלט, מערבבים עם מיץ
הלימון ושמן הזית ממש לפני ההגשה.
· לגבינה - פורסים את גליל הגבינה לפרוסות של 3-4 מ"מ.
טובלים בביצה טרופה ובפירורי "פנקו" ומטגנים בשמן במחבת.
· להגשה - מניחים בצלחת הגשה רבע מכמות הסלט ומעליו 2-3 פרוסות גבינה מטוגנת.
מגיש:
מקור: אבי המדהים, מכאן:https://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=TCHM
שתף את המתכון
