חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט קייצי עם גבינת עיזים מטוגנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט קייצי יפה לעין, טעים, וקוצר מחמאות. את האפרסקים החלפתי בנקטרינות, והשתמשתי גם במנגו.
סלט קייצי עם גבינת עיזים מטוגנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט קייצי יפה לעין, טעים, וקוצר מחמאות. את האפרסקים החלפתי בנקטרינות, והשתמשתי גם במנגו.
הוראות הכנה
מרכיבים
סלט פירות:
5 תאנים קצוצות
2 אפרסקים חתוכים לקוביות או 1 מנגו בשל קצוץ
3 בצלים ירוקים קצוצים
2-3 כפות כוסברה קצוצה
2-3 כפות נענע קצוצה
1 כף ג'ינג'ר מוחמץ קצוץ (ניתן לוותר)
1 פלפל צ'ילי אדום חריף קצוץ
2 כפות מיץ לימון
2 כפות שמן זית
לגבינה:
1 גליל "פרומעז" או גליל גבינת "סנט מור" (למי שאוהב גבינה חריפה יותר)
1 ביצה טרופה
פירורי "פ??נ?קו?" או פירורי לחם
אופן ההכנה
· לסלט - קוצצים הפירות ועשבי התיבול, מערבבים את כל חומרי הסלט, מערבבים עם מיץ
הלימון ושמן הזית ממש לפני ההגשה.
· לגבינה - פורסים את גליל הגבינה לפרוסות של 3-4 מ"מ.
טובלים בביצה טרופה ובפירורי "פנקו" ומטגנים בשמן במחבת.
· להגשה - מניחים בצלחת הגשה רבע מכמות הסלט ומעליו 2-3 פרוסות גבינה מטוגנת.
מגיש: גן-עדן
מקור: אבי המדהים, מכאן:https://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=TCHM
שתף את המתכון