הוראות הכנה
מרכיבים
6 נתחי חזה עוף
1 בטטה
כף חרדל
4 ביצים
כוס פירורי לחם (זהב)
שמן לטיגון
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-180°C .
1.מקלפים את הבטטה ופורסים לאצבעות בעובי 1 ס"מ. משמנים קלות ומפזרים מעט פלפל ומלח.
2. מכניסים לתנור (180°C) ל-20 דקות אפיה. מוציאים ומניחים להתקרר.
3. פותחים פתח בחזות העוף- יוצרים "כיס".
4. מורחים את פנים הכיס בחרדל ומכניסים פרוסת בטטה לא עבה.
5. סוגרים את פתח חזה העוף בעזרת קיסם עץ (אותו מוציאים לאחר הטיגון)
6. טורפים את הביצים עם כף חרדל, מעט מלח ופלפל.
7. טובלים את חזה העוף הממולא בביצה ומעבירים לפירורי הלחם.
8. מחממים מחבת, מוסיפים שמן לגובה 1 ס"מ ומטגנים על אש נמוכה 3 דקות מכל צד. בגמר הטיגון להוציא את הקיסמים.
הצעת הגשה:
היות והפחמימות נמצאות בתוך השניצל אפשר להחליף את התוספת בקלח תירס מתוק.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: ניר צוק -ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
