הוראות הכנה
מרכיבים
בשר אדום או עוף
כ-2 חצילים
3-4 שיני שום פרוסות
רסק עגבניות
פלפל ירוק (לא הכרחי)
מלח,פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה
לבשל את הבשר או העוף בסיר עם מעט נוזלים.
לפרוס אל החצילים לפרוסות בעובי כ- 1 ס"מ, לפזר עליהם מלח ולהשהות להוצאת הנוזלים.
לטגן את החצילים בשמן, ולשים אותם בסיר על הבשר המבושל.
לטגן את פרוסות השום עד להזהבה ולהוסיף אותם לסיר הבשר.
להוסיף לסיר קצת רסק עגבניות וקצת מים ולבשל הכל יחד (אפשר לטגן פלפל ירוק ולהוסיף),להוסיף מלח ופלפל שחור. מידי פעם לנענע את הסיר כך שהרוטב יכסה את כל המרכיבים.
מגיש:
מקור: אמא(מזי)
שתף את המתכון
