חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות כרובית טעימות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעימות מאד ופשוט קשה להפסיק לאכול. br
לביבות כרובית טעימות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעימות מאד ופשוט קשה להפסיק לאכול. br
הוראות הכנה
מרכיבים
1-כרובית בינונית
1-בצל מגורד גרידה עדינה
3-כפות קמח
3-ביצים
1-כפית מלח
½-כפית פלפל שחור
½-כפית פפריקה חריפה
1-כפית פפריקה מתוקה
1-כוס שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה
לנקות את הכרובית לפורר לפרחים ולשטוף במי ברז.
לבשל כחצי שעה ולסנן מהנוזלים.
לקצץ את הכרובית המבושלת.
להוסיף את כל שאר המצרכים ולערבב טוב.
לחמם מחבת ולהוסיף רבע מכמות השמן.
להניח בעזרת כף לביבות ולטגן משני צדדים עד שמזהיבות.
להוסיף שמן לפי צורך.
להניח בכלי מרופד בנייר סופג.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון