חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לא סתם קציצה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לא סתם קציצה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים
סלסלת פטריות פורטובלו,
סלסלת פטריות שמפיניון,
2 בצלים בגודל בינוני, קלופים וחתוכים לרבעים,
חצי צרור פטרוזיליה, ללא הגבעולים,
8 גבעולי תימין טרי, עלים בלבד,
2 גבעולי בזילקום, עלים בלבד,
חצי ראש כרובית,פרחים בלבד לאחר חליטה,
4 שיני שום,
3 ביצים,
כוס פירורי לחם,
מלח,
פלפל שחור גרוס טרי,
שמן לטיגון,
אופן ההכנה
ההכנה
במעבד מזון לקצוץ את הבצל עם עשבי התיבול והשום ,להעביר לקערה,
לשים במעבד את הפטריות ולקצוץ לגרגרים גסים, להוסיף לקערה,
לקצוץ גם את הכרובית לגרגרים ולהוסיף לקערה,
לערבב את התערובת עם הביצים ופירורי הלחם, לתבל במלח ופלפל שחור גרוס טרי,
ליצור קציצות בעזרת הידיים ולטגן בשמן חם . עד לקבלת גוון יפה.
להגיש ליד סלט חצילים קלויים עם טחינה,
בתיאבון,
אלי גרשון...
מגיש: elig
מקור: אישי
שתף את המתכון