הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים
סלסלת פטריות פורטובלו,
סלסלת פטריות שמפיניון,
2 בצלים בגודל בינוני, קלופים וחתוכים לרבעים,
חצי צרור פטרוזיליה, ללא הגבעולים,
8 גבעולי תימין טרי, עלים בלבד,
2 גבעולי בזילקום, עלים בלבד,
חצי ראש כרובית,פרחים בלבד לאחר חליטה,
4 שיני שום,
3 ביצים,
כוס פירורי לחם,
מלח,
פלפל שחור גרוס טרי,
שמן לטיגון,
אופן ההכנה
ההכנה
במעבד מזון לקצוץ את הבצל עם עשבי התיבול והשום ,להעביר לקערה,
לשים במעבד את הפטריות ולקצוץ לגרגרים גסים, להוסיף לקערה,
לקצוץ גם את הכרובית לגרגרים ולהוסיף לקערה,
לערבב את התערובת עם הביצים ופירורי הלחם, לתבל במלח ופלפל שחור גרוס טרי,
ליצור קציצות בעזרת הידיים ולטגן בשמן חם . עד לקבלת גוון יפה.
להגיש ליד סלט חצילים קלויים עם טחינה,
בתיאבון,
אלי גרשון...
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
