חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה עגל ברוטב סלסה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילה עגל ברוטב סלסה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
פילה עגל
פירורי לחם
כוס אורז
2 בצים
2 עגבניות קלופות
פלפל ירוק
1 בצל יבש
מעט עלי פטרוזליה
שמן קנולה
מלח
פלפל שחור
רוטב צ'ילי
תפוח אדמה
אופן ההכנה
חותכים נתח מהבשר ומפזרים מעליו מלח ופלפל שחור .
ודופקים אותו בתוך פירורי הלחם לפיסה דקיקה.
מטגנים את הפילה בשני צדדיו.
לוקחים את הביצים ושוברים אותן לתוך מחבת חמה מלאה בשמן ויוצרים חביתת עין.
מבשלים את האורז ומתבלים אותו.
קוצצים דק את הבצל, פלפל ירוק, עגבניות, פטרוזליה ומוסיפים מעל את השמן, מלח ורוטב הצ'לי.
חותכים את תפוח האדמה לרבעים ומטגנים במחבת של הביצים.
מארגנים את המנה כך:
שמים במרכז הצלחת את האורז ומעל את הפילה . בצדדים את תפוחי האדמה ומעל הפילה את רוטב הסלסה.
בתאבון
מגיש: inbal29
מקור: ערוץ האוכל
שתף את המתכון