הוראות הכנה
מרכיבים
פילה עגל
פירורי לחם
כוס אורז
2 בצים
2 עגבניות קלופות
פלפל ירוק
1 בצל יבש
מעט עלי פטרוזליה
שמן קנולה
מלח
פלפל שחור
רוטב צ'ילי
תפוח אדמה
אופן ההכנה
חותכים נתח מהבשר ומפזרים מעליו מלח ופלפל שחור .
ודופקים אותו בתוך פירורי הלחם לפיסה דקיקה.
מטגנים את הפילה בשני צדדיו.
לוקחים את הביצים ושוברים אותן לתוך מחבת חמה מלאה בשמן ויוצרים חביתת עין.
מבשלים את האורז ומתבלים אותו.
קוצצים דק את הבצל, פלפל ירוק, עגבניות, פטרוזליה ומוסיפים מעל את השמן, מלח ורוטב הצ'לי.
חותכים את תפוח האדמה לרבעים ומטגנים במחבת של הביצים.
מארגנים את המנה כך:
שמים במרכז הצלחת את האורז ומעל את הפילה . בצדדים את תפוחי האדמה ומעל הפילה את רוטב הסלסה.
בתאבון
מגיש:
מקור: ערוץ האוכל
שתף את המתכון
