חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נתחי חזה עוף בעירית וטימין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נתחי חזה עוף בעירית וטימין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג חזה עוף פרוס לנתחי שניצל (כלומר, פרפר חזה עוף מחולק ל- 2 או 4 תלוי בגודל)
3 כפות חרדל
2 ביצים טרופות
6 כפות עירית טרייה קצוצה דק
2 כפות טימין טרי (עלים ללא גבעול)
מלח ופלפל שחור טחון או גרוס דק לפי הטעם
½ כוס קמח
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מורחים את נתחי העוף בחרדל ומתבלים במלח ופלפל.
בקערה נפרדת מערבבים את העירית והטימין עם הביצים הטרופות. בצלחת נפרדת שמים את הקמח, בינתיים מחממים שמן במחבת לטיגון.
טובלים את נתחי העוף בקמח ובתערובת הביצים ואז שוב בקמח ומטגנים משני הצדדים עד שמזהיב היטב.
מגיש: m73
מקור: מיינגב
שתף את המתכון