הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג חזה עוף פרוס לנתחי שניצל (כלומר, פרפר חזה עוף מחולק ל- 2 או 4 תלוי בגודל)
3 כפות חרדל
2 ביצים טרופות
6 כפות עירית טרייה קצוצה דק
2 כפות טימין טרי (עלים ללא גבעול)
מלח ופלפל שחור טחון או גרוס דק לפי הטעם
½ כוס קמח
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מורחים את נתחי העוף בחרדל ומתבלים במלח ופלפל.
בקערה נפרדת מערבבים את העירית והטימין עם הביצים הטרופות. בצלחת נפרדת שמים את הקמח, בינתיים מחממים שמן במחבת לטיגון.
טובלים את נתחי העוף בקמח ובתערובת הביצים ואז שוב בקמח ומטגנים משני הצדדים עד שמזהיב היטב.
מגיש:
מקור: מיינגב
שתף את המתכון
