חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוחי אדמה ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תפוחי אדמה ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 תפוחי אדמה אפויים (בוחרים תפוחי אדמה בגודל אחיד)
250 גר' נקניקיות פרוסות לעובי של 1 ס"מ
כף שמן
100 גר' פסטרמה מעושנת חתוכה לרצועות דקות
כוס גריגרי תירס
½ כוס מיונז
כף חרדל
זרעוני קימל או כוסברה קלויים
רדיד אלומיניום
תבנית אפייה
מחבת
אופן ההכנה
1. חורצים צלב במרכז תפוחי האדמה
2. עוטפים ברדיד האלומיניום
3. אופים כשעה בחום גבוה - 200°c
4. את הנקניקיות הפרוסות מטגנים במעט שמן כ-2 דקות
5. מוסיפים את רצועות הפסטרמה וגרגרי התירס
6. מורידים מן האש
7. מערבבים את המיונז עם החרדל, מקפלים עם תערובת הנקניקיות
8. מוציאים מהתנור, מרחיבים את הצלב בתפוחי האדמה האפויים, כדי שיהיה נוח למלא
9. ממלאים את תפוחי האדמה בתערובת, מפזרים מעל זרעוני קימל/כוסברה
10. עוטפים בשנית ברדיד האלומיניום
11. מחממים בתנור 5 דקות בחום בינוני 180°c
12. מגישים עם סלט ירוק
13. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: אלינוער רבין
שתף את המתכון