חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טרטר ברווז במרק אפרסקים בניחוח גרפה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השף מישל נבט מלון "המלך דוד" ירושלים מציע מנהת ברווז קרירה ומענגת , brטבולה באפרסקים עם מגע אלכוהולי.
טרטר ברווז במרק אפרסקים בניחוח גרפה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השף מישל נבט מלון "המלך דוד" ירושלים מציע מנהת ברווז קרירה ומענגת , brטבולה באפרסקים עם מגע אלכוהולי.
הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם חזה ברווז צעיר, ללא עור
50 גרם בצלי "אשלוט" קצוצים
40 גרם ג'ינג'ר מגורד
2 כפות שמן אגוזים
מיץ מ-1 לימון
מלח ופלפל לפי הטעם
החמרים למרק האפרסקים:
400 מ"ל מים
2 כפות "גרפה"( או ברנדי)
4 אפרסקים טריים או משומרים חתוכים לקוביות
2 כפות סוכר
מיץ מ-½ לימון
10 גרם פלפל צ'ילי אדום
אופן ההכנה
1. מכינים תחילה את מרק האפרסקים:
מרתיחים את המים , מוסיפים את האפרסקים, הסוכר ומיץ הלימון, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה 10 דקות. מסירים מן האש ומקררים מעט.
2. מעבירים את המרק למעבד מזון ומעבדים למחית חלקה. מקררים היטב, מוסיפים 2 כפות "גרפה" ופלפל צ'ילי ומאחסנים במקרר עד להגשה.
3. קוצצים את הברווז לקוביות קטנות, מוסיפים את כל יתר החומרים ומערבבים היטב.
4. להגשה: מניחים 2 כפות מטרטר הברווז במרכז צלחת עמוקה. יוצקים את המרק סביב.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: השף מישל נבט מלון המלך דוד ירושלים
שתף את המתכון