הוראות הכנה
מרכיבים
3 אבוקדו
2 כפות מיץ לימון
300 גר' חזה עוף
150 גר' פסטרמה הודו מעושנת חתוכה לרצועות
½ כוס אגוזי קשיו טבעיים
למשרה:
כף זרעוני קימל קלויים
4 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור גרוס גס
1/3 כוס שמן זית
1/3 כוס מיץ תפוזים
2 כפות מיץ לימון
מחבת כבדה
מברשת
אופן ההכנה
1. מערבבים את מרכיבי המשרה, משרים את חזה העוף
2. מכסים ומצננים כשעה במקרר
3. מוציאים מהמשרה, חותכים לרצועות
4. מטגנים מס' דקות במעט מאוד שמן זית
5. מוסיפים את רצועות הפסטרה ומסירים מהאש
6. חוצים את האבוקדו ומברשים במיץ לימון למנוע השחרה
7. ממלאים את האבוקדו בתערובת העוף, מפזרים מעל את אגוזי הקשיו
8. מחממים מעט את המשרה שנותר, יוצקים מעל האבוקדו
9. בתאבון
מגיש:
מקור: אלינוער רבין
שתף את המתכון
