הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים
3 כפות שמן זית לטיגון
1 חבילה גזר (אריזה מוכנה)
צרור קטן פטרוזיליה
2 ס"מ שורש ג'ינג'ר מגורד
1 כף אבקת מרק עוף (פרווה)
1 שמנת מתוקה (או שמנת צמחית)
אופן ההכנה
לטגן 2 בצלים בשמן זית עד הזהבה. לקלוף את הגזרים ולחתוך לפרוסות (כ-1 ס"מ עובי)
להוסיף פטרוזיליה קצוצה דק, שורש ג'ינג'ר מגורד
להוסיף מים עד לכיסוי, להרתיח ולהוסיף כף אבקת מרק, מלח ופלפל.
לבשל עד שמתרכך.
לטחון בממחה יד.
להוסיף שמנת מתוקה (או שמנת צמחית) ולבחוש.
אפשר להוסיף מעט פטרוזיליה קצוצה לקישוט בהגשה.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: סמדר (עם תיקונים שלי)
שתף את המתכון
