הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות קוביות תפוחי אדמה מבושלים,
120 גרם קוביות גבינה צהובה ("עמק", למשל),
1 כף זרעוני שומשום,
1 כף שמן,
1 בצל קטן קצוץ,
2 גבעולי סלרי, קצוצים,
2 כפות רוטב צרפתי,
2 כפות מיונית,
מלח ופלפל לפי הטעם.
אופן ההכנה
לקלות את זרעוני השומשום במחבת קטנה יבשה, לבחוש ולהקפיד שלא יחרכו. להוריד לכלי נפרד.
בסיר, להוסיף את השמן ולהשחים את הבצל והסלרי, להנמיך את האש ולהוסיף את קוביות תפוחי האדמה, את הרוטב ואת המיונית, לתבל במלח ופלפל לערבב בזהירות ולהקפיד שהכל יתחמם בצורה אחידה. להכניס לסיר את קוביות הגבינה ולהמשיך לערבב עד שהגבינה תימס. לזרות את זרעוני השומשום מלמעלה ולהגיש חם מיד.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: מאגר סלטים (תיקונים שלי)
שתף את המתכון
