חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ספגטי ברוטב עגבניות טריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ספגטי ברוטב עגבניות טריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' ספגטי מבושל אל-דנטה, חם (חצי חבילה מבושל לפי הוראות יצרן)
500 גר' עגבניות אדומות קלופות, חתוכות לקוביות קטנות
2 בצלים ירוקים פרוסים דק
¼ כוס זיתים ירוקים מגולענים
250 גר' גבינת מוצרלה חתוכה לקוביות קטנות
3 כפות עלי פטרוזיליה/כוסברה קצוצים
מלח פלפל שחור גרוס טרי
1/3 כוס שמן זית
50 גר' צנוברים קלויים
קערה גדולה עמוקה
מחבת כבדה
אופן ההכנה
1. שמים את הספגטי בקערה
2. במחבת שמים את העגבניות, הבצל והזיתים, מוסיפים את קוביות הגבינה, עלי התבלין
3. מערבבים את השמן עם המלח והפלפל, שופכים על תערובת העגבניות, מבשלים על אש
בינונית מספר דקות
4. יוצקים את הרוטב החם על הפסטה, מקפלים בתנועות עדינות
5. מפזרים את הצנוברים מעל ומגישים
6. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: אלינוער רבין
שתף את המתכון