הוראות הכנה
מרכיבים
3-5 ראשי סלק מבושלים
300 גרם חזה עוף מעושן או פסטרמה פרוסה
חזרת מוכנה
לרוטב:
כוס שמן
2 כפות חומץ בלסמי
מיץ לימון
כף גדושה חרדל גרגרים דיז'ון
½1 כוסות עשבי תיבול קצוצים דק:
בזיליקום, נענע שמיר
שן שום כתושה
מלח
פלפל שחור טחון טרי
סיר
צלחת הגשה שטוחה לגלילות
קערית הגשה לרוטב
אופן ההכנה
1. מבשלים את הסלק בקליפה עם מי מלח, עד שיתרכך
2. מצננים, קולפים ופורסים לאצבעות לרוחב 2 ס"מ
3. מורחים כל פרוסת חזה עוף בחזרת ועוטפים בה אצבע סלק
4. מניחים בצלחת הגשה כשהתפר כלפי מטה
5. לרוטב:
מערבלים היטב את השמן עם החומץ, מיץ הלימון והחרדל, מוסיפים את שאר חומרי הרוטב
ומערבלים שנית, מגשים בכלי הגשה קטן ליד הגלילות
6. בתאבון
מגיש:
מקור: אלינוער רבין
שתף את המתכון
