חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כריך מהודק עם ירקות וגבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כריך מהודק עם ירקות וגבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 ג'בטות טריות
4 כפותמחית זיתים שחורים
2 פלפלים אדומים, קלויים וקלופים
150 גרם גבינת צאן פרוסה
חציל פרוס מטוגן
4 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בן יין אדום
מלח
פלפל שחור גרוס גס
נייר פרגנט
חבל לקשירה
משקולת כבדה
אופן ההכנה
1. חוצים את הג'בטות
2. מורחים את שני החצאים במחית הזיתים
3. מניחים מעל למחית פרוסות פלפלים קלויים, גבינת צאן ופרוסות חציל
4. מערבבים את השמן החומץ והתבלינים
5. יוצקים את הרוטב על כל השכבות
6. מכסים בחצאי הג'בטה הנותרים
7. עוטפים במהודק בנייר פרגמנט, קושרים בחבל
8. מניחים על משטח עבודה, מניחים משקולת כבדה מעל לכריך העטוף
9. משהים כשעה
10. מורידים את המשקולת, מוציאים את הכריך מן העטיפה, פורסים לפרוסות עבות
11. מתאים גם ליציאה לפיקניק
12. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: אלינוער רבין
שתף את המתכון