חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אספרגוס עם קרם עירית קר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אספרגוס עם קרם עירית קר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
30 יחידות אספרגוס
לקרם עירית:
1 כוס מיונז ביתי
1 כוס יוגורט
1 חבילת עירית קצוצה
2 שיני שום
1 כף מיץ לימון טרי
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
קערה עם מי קרח
אופן ההכנה
1. מכינים את קרם העירית: מערבבים את כל החומרים, טועמים ומתבלים.
2. קולפים את גבעולי האספרגוס בעזרת קולפן, משאירים את הקליפה ב5- הס"מ העליונים,
בתפרחת.
3. מרתיחים מים עם מלח בסיר גדול ומבשלים בהם את האספרגוס במשך 4 דקות. מפסיקים
את הבישול במי קרח ומייבשים את האספרגוס על מגבת מטבח.
4. על צלחת הגשה גדולה יוצקים מעט קרם עירית, ומעליו מסדרים את גבעולי האספרגוס.
5. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: שף יונתן רושפלד
שתף את המתכון