הוראות הכנה
מרכיבים
75 גר' חמאה
¾ כוס סוכר
5 ביצים מופרדות
200 גר' שוקולד מריר
200 גר' שקדים טחונים דק
100 גר' אגוזי לוז קצוצים דק
אופן ההכנה
מקציפים את החמאה והסוכר עד לקבלת קרם רך, מוסיפים את החלמונים אחד אחרי השני וממשיכים להקציף.
מעל סיר אדים או במיקרו ממיסים את השוקולד ומוסיפים לחמאה, תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את השקדים והאגוזים ומקפלים .
בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומקפלים אותו לתערובת.
אופים בחום בנוני במשך 40 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
