חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אוסו בוקו בקר עם קונפי בצל ושום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אוסו בוקו בקר עם קונפי בצל ושום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 נתחי אוסו בוקו בקר
6-7 תפוחוני אדמה חצויים (עם הקליפה)
שמן לטיגון
מעט חומץ בלסמי
מלח ופלפל
לקונפי:
4 בצלים חתוכים לרבעים
חצי ראש שום מפורק לשיניים
1.5 כוסות שמן זית
אופן ההכנה
מניחים את חומרי הקונפי בסיר קטן ודואגים שהשמן מכסה את כל הבצל והשום. מבשלים באיטיות על אש נמוכה מאד במשך כשעה וחצי (את שמן בסוף ניתן לשמור - נוצר מעין "שמן בצל" טעים לתיבול מאכלים שונים).
ממליחים ומפלפלים את תפוחי האדמה. בסיר גדול מחממים מעט שמן. אוטמים את הבשר מכל הכיוונים ומוציאים. מטגנים את התפוחונים להזהבה קלה ומוציאים. מזליפים מעט בלסמי לגד את המשקעים בתחתית הסיר. מוסיפים מים (בערך כוס) ומחזירים את הבשר ותפוחי האדמה. מכסים את הסיר לבישול במשך כשעה וחצי.
בצלחת הגשה מגישים את הבשר לצד תפוחי האדמה וקונפי הבצל והשום.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון