הוראות הכנה
מרכיבים
1 עלה "לדר" (ניתן לקנות במרכול או בחנויות לפיצוחים)
150 גבינה לבנה 5%
50 גרם אגוזים כתושים
50 גרם גבינה בולגרית מפוררת
50 גרם גבינת רוקפור מפוררת
לקישוט:
עטרות נייר
אופן ההכנה
1. לערבב את כל הגבינות והאגוזים לתערובת אחידה
2. לשטח את התערובת על עלה ה"לדר", לגלגל לרולדה ולחתוך פרוסות דקות בסכין חדה
3. לשים את הפרוסות בעטרות נייר ולהניח על מגש או צלחת הגשה
4. מגישים קר
5. בתאבון
מגיש:
מקור: חביבה על הצלחת
שתף את המתכון
