הוראות הכנה
מרכיבים
בשר לבישול
במיה נקיה מקצוות, רחוצה ויבשה
3 עלי דפנה
מלח ופלפל
2 כפות רסק עגבניות
5 שיני שום חתוכים
אופן ההכנה
1. שמים את הבשר בסיר עם עלי הדפנה, מוסיפים קצת פלפל שחור ומבשלים, במשך הבישול
מוסיפים קצת מים, מבשלים עד שהבשר רך.
2. מטגנים את הבמיה ומוסיפים לסיר, מטגנים את חתיכות השום ומוסיפים לבמיה.
3. מוסיפים את רסק העגבניות, מוסיפים עוד מעט מים אם יש צורך, מוסיפים את המלח
מבשלים עוד כ- 15 דקות .
מגישים עם אורז לבן
מגיש:
מקור: אמא (ויקי)
שתף את המתכון
