חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת תפוחים וצימוקים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה טעימה מאוד..אמנם לא הכי דיאטטית...(גם למי שבדיאטה, מותר..מעט!) brאין מישהו שיכול לעמוד בפניה...
עוגת תפוחים וצימוקים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה טעימה מאוד..אמנם לא הכי דיאטטית...(גם למי שבדיאטה, מותר..מעט!) brאין מישהו שיכול לעמוד בפניה...
הוראות הכנה
מרכיבים
350 גרם קמח תופח
כפית אחת של תבלינים לטעמכם: קינמון, מעט ציפורן, מעט אגוז מוסקט, מעט הל טחון, מעט זנגביל
(ג'ינג'ר) טחון. ערבבו לפי היחס המתאים לכם בין המרכיבים, לא חייבים את כולם- אפשר אחד
או שניים לפי טעמכם.
175 גרם חמאה רכה
175 גרם סוכר חום 2 תפוחי "גרני סמיט" (הירוקים החמוצים) גדולים, קלופים, מגולענים ופרוסים לפרוסות ממש דקות
225 גרם צימוקים
1 ביצה
150 מ''ל חלב
כף וחצי סוכר דממרה
אופן ההכנה
מערבבים את הקמח עם התבלינים, מסיפים חמאה ומערבבים עד לקבלת מרקם פירורי, מוסיפים את הסוכר ומערבבים.
מוסיפים את תפוחי העץ הפרוסים והצימוקים.
בקערית קטנה נפרדת טורפים את הביצה ומוסיפים אליה את החלב ומערבבים היטב.
יוצקים את הביצה והחלב על התערובת שבקערה ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
משמנים תבנית עגולה מעבירים את העיסה לתוכה זורים למעלה את סוכר הדמררה שיכסה את כל השטח העליון.
מחממים תנור ל-170 מעלות, אופים בין שעה לשעה וחצי, עד שהעוגה תפוחה וזהובה והקיסם יוצא יבש.
בתיאבון!
מגיש: בייבי תות
מקור:
שתף את המתכון