חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד חמה- זהירות! זה ממכר...
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זו אחת העוגות האלו..שנמסים בפה ואי אפשא להגיד לה לא..!
עוגת שוקולד חמה- זהירות! זה ממכר...
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זו אחת העוגות האלו..שנמסים בפה ואי אפשא להגיד לה לא..!
הוראות הכנה
מרכיבים
175 גרם שוקולד מריר, חתוך לקוביות
100 גרם חמאה , חתוכה לקוביות
2 כפות קמח
½ כוס סוכר
3 ביצים
אפשרות: 250 ג'ר שמנת מתוקה
4 ספלים או קעריות חסינות אש.
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-200°c . משמנים את הספלים/קעריות.
ממלאים סיר במים עד למחציתו, מביאים לרתיחה ומניחים עליו סיר נוסף, בסיר שמעל שמים את השוקולד והחמאה, מחממים עד שהם נמסים והופכים למרקם קרמי חלק. מסירים מהכיריים.
מערבבים בקערה נפרדת את הסוכר והקמח. לוקחים קערה נוספת שמים את הביצים ומקציפים עד שמתקבל קרם תפוח, מוסיפים פנימה את הקמח והסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת עיסה חלקה ללא גושים. מוסיפים פנימה את קרם השוקולד ומערבבים לעיסה חלקה בעדינות.
יוצקים לכלי הגשה ואופים כ-12 דקות עד שהקצוות מתייצבים והמרכז רך מאוד כשנועצים בו קיסם.
בתיאבון.
מגיש: בייבי תות
מקור:
שתף את המתכון