חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה הודו עם אגוזים ופלפל אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה הודו עם אגוזים ופלפל אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם חזה עוף חתוך לקוביות בגודל 3-2 ס"מ
3 כפות רוטב סויה
3 כפות יין שרי או יין לבן חצי יבש
1 כפית סוכר חום
מלח
פלפל שחור
2 כפות קורנפלור
4 כפות שמן קנולה
100 גרם אגוזי מלך
2 גבעולי סלרי חתוכים לרצועות דקות
1 בצל בינוני פרוס ומופרד לטבעות
2 פלפלים אדומים פרוסים דק
1/2 כוס ציר עוף
אופן ההכנה
1. שוטפים את קוביות ההודו ומנגבים במגבות נייר. מערבבים בקערה את רוטב הסויה, היין, סוכר, מלח ופלפל עם הקורנפלור ומוסיפים את קוביות הבשר
2. במחבת כבדה מחממים כף שמן ומטגנים את האגוזים, רק עד שיזהיבו. מסירים מהאש ומעבירים לקערה
3. מוסיפים למחבת כף שמן ומטגנים את רצועות הסלרי על אש גבוהה. מוסיפים את טבעות הבצל ומטגנים מעט ואז את הפלפל האדום. מסירים מהאש ומעבירים לקערה עם האגוזים
4. מוסיפים למחבת את השמן הנותר ומטגנים את קוביות הבשר מכל הצדדים, עד שהן זהובות
5. מוסיפים את ציר ההודו ומביאים לרתיחה
6. מנמיכים את האש, מוסיפים את תערובת האגוזים והירקות ומחממים דקה. מתאים להגיש עם אורז
מגיש: סיטרין
מקור: מועצת הלול
שתף את המתכון