חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שניצל הודו בציפוי צ'יפס ושבבי שקדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שניצל הודו בציפוי צ'יפס ושבבי שקדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 שניצלים מחזה הודו
מלח
פלפל שחור
פפריקה
½ כוס קמח
2 ביצים
1 שקית צ'יפס פריך
100 גרם שבבי שקדים
שמן קנולה לטיגון
להגשה:
6 רבעי לימון בקליפה
אופן ההכנה
1. מנגבים את השניצלים במגבות נייר ומתבלים היטב במלח, פלפל שחור ופפריקה. משהים
לפחות רבע שעה
2. שמים את הקמח בקערה שטוחה וטובלים בו את השניצלים
3. טורפים את הביצים בקערה נפרדת וטובלים בה את השניצלים
4. בעזרת פטיש עץ מרסקים במכות קלות את הצ'יפס בתוך השקית, מעבירים לקערה שטוחה
ומוסיפים את שבבי השקדים, טובלים את השניצלים
5. מחממים שמן במחבת כבדה, מנמיכים את האש לבינונית ומטגנים את השניצלים משני
הצדדים. מגישים עם רבעי לימון ופטרוזיליה
6. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: מועצת הלול
שתף את המתכון