חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה הודו במילוי תרד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה הודו במילוי תרד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חזה הודו במשקל 1.5 ק"ג
400 גרם תרד טרי
1 בצל
2 שיני שום
2 כפות שמן זית
1 תפוח אדמה גדול מבושל
100 גרם חזה הודו מעושן חתוך לקוביות קטנות
1 ביצה
50 גרם צנוברים או שבבי שקדים קלויים
מלח
פלפל שחור
1 כף אורגנו מיובש
מעט אגוז מוסקט מגורר
1 כף עלי תימין
4 כפות שמן קנולה
½ כוס ציר עוף חם
אופן ההכנה
1. שוטפים את התרד וחולטים בסיר, ללא נוזלים נוספים, רק עד שהעלים מתרככים. מסננים
היטב וקוצצים
2. קוצצים את הבצל עם השום ומטגנים במחבת עם השמן על אש בינונית, רק עד שהתרככו
3. מוסיפים את התרד וממשיכים לבשל עד שהנוזלים התאדו, מעבירים לקערה. סוחטים את
הלחם ומפוררים פנימה
4. מגררים פנימה את תפוחי האדמה במגרדת גסה ומוסיפים את הביצה והשקדים. מתבלים
בנדיבות מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט ותימין
5. יוצרים כיס עמוק בנתח החזה וממלאים בתערובת התרד
6. סוגרים את הפתח בעזרת קסמי עץ או מתכת. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בתבנית חסינת
אש
7. מחממים היטב את השמן ויוצקים על נתח ההודו
8. אופים כשעה וחצי בתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה, 200°c. במהלך האפייה
מוסיפים מדי פעם מים לתבנית ובעזרת כף יוצקים מהרוטב על ההודו
9. מוציאים מהתנור ומצננים. עוטפים את הנתח ברדיד אלומיניום ומצננים לפחות 6 שעות
במקרר לפני ההגשה. מתאים להגיש עם רוטב חרדל ומיונז
10. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: מועצת הלול
שתף את המתכון