הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים ל-12 טאקו או חצאי פיתה:
750 גרם חזה הודו חתוך לרצועות דקות
1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
1 שן שום כתושה
2 כפות רוטב סויה
1 כף דבש
1 בצל ירוק פרוס
מעט צ'ילי
12 טאקו או חצאי פיתה
1 חסה ערבית פרוסה דק
אופן ההכנה
1. מחממים היטב מחבת כבדה ומרססים בספריי שמן. מוסיפים את נתחי ההודו, הג'ינג'ר
והשום ומטגנים מספר דקות תוך בחישה, עד שהבשר זהוב. מנמיכים את האש
2. מוסיפים את רוטב הסויה, הדבש, הבצל הירוק והצ'ילי ומבשלים כ- 5 דקות, מדי פעם
בוחשים
3. מחלקים את התערובת לטאקו או לפיתות ומוסיפים חסה קצוצה, מגישים מיד
4. בתאבון
מגיש:
מקור: מועצת הלול
שתף את המתכון
