חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כריך חזה הודו בניחוח המזרח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

החומרים ל-12 טאקו או חצאי פיתה: br br(מתכון דיאטטי ללא הפיתה או הטאקו)
כריך חזה הודו בניחוח המזרח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

החומרים ל-12 טאקו או חצאי פיתה: br br(מתכון דיאטטי ללא הפיתה או הטאקו)
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים ל-12 טאקו או חצאי פיתה:
750 גרם חזה הודו חתוך לרצועות דקות
1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
1 שן שום כתושה
2 כפות רוטב סויה
1 כף דבש
1 בצל ירוק פרוס
מעט צ'ילי
12 טאקו או חצאי פיתה
1 חסה ערבית פרוסה דק
אופן ההכנה
1. מחממים היטב מחבת כבדה ומרססים בספריי שמן. מוסיפים את נתחי ההודו, הג'ינג'ר
והשום ומטגנים מספר דקות תוך בחישה, עד שהבשר זהוב. מנמיכים את האש
2. מוסיפים את רוטב הסויה, הדבש, הבצל הירוק והצ'ילי ומבשלים כ- 5 דקות, מדי פעם
בוחשים
3. מחלקים את התערובת לטאקו או לפיתות ומוסיפים חסה קצוצה, מגישים מיד
4. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: מועצת הלול
שתף את המתכון