חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט נתחי הודו וחיטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט נתחי הודו וחיטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם חיטה
800 גרם נתחי הודו (חזה, שווארמה, שוקיים)
מלח ופלפל שחור
2 גזרים
2 כרשות, רק החלק הלבן
1 שורש סלרי
2 שורשי פטרוזיליה
100 גרם משמשים מיובשים
2 כפות שמן קנולה
2 כפות חומץ יין אדום
2 כפות מיונז
אופן ההכנה
1. משרים את החיטה לילה בקערה עם ליטר מים. למחרת מעבירים לסיר
2. שוטפים את חלקי העוף ומוסיפים לסיר, מתבלים בפלפל שחור
3. מכסים את הסיר, מביאים לרתיחה, מנמיכים לאש בינונית ומבשלים כ- 45 דקות
4. קולפים, שוטפים וחותכים את הגזרים, כרשה אחת, הסלרי ושורשי הפטרוזיליה ומוסיפים
לסיר
5. מבשלים כ-15 דקות, במידת הצורך מוסיפים מעט מים רותחים. מעבירים למסננת
6. מרחיקים את העצמות וחותכים את הבשר לחתיכות בגודל 3-2 ס"מ
7. חותכים את הגזר, הסלרי ושורש הפטרוזיליה לקוביות קטנות, מרחיקים את הכרשה
8. חותכים את המשמשים לרבעים. פורסים דק את הכרשה שנותרה ומטגנים בשמן חם, רק
עד שהתרככה
9. מערבבים את כל מרכיבי הסלט ומתבלים במלח, בחומץ ובמיונז, יוצקים מעל את הכרשה, עם
השמן שנותר ומגישים
10. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: מועצת הלול
שתף את המתכון