חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק הודו עם ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק הודו עם ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
800 גרם בשר הודו (גרונות, כנפיים, שווארמה, חזה)
2 כפות שמן קנולה
2 ליטר מים רותחים
1 כף מלח ומעט פלפל לבן טחון
2 בצלים קטנים
2 גבעולי סלרי קצוצים גס
2 גזרים פרוסים דק
150 גרם שעועית ירוקה חתוכה גס
150 גרם גרגרי אפונה ירוקה
150 גרם פרחי כרובית
צרור קטן של גבעולי פטרוזיליה קשורים
1 כף רוטב סויה
אופן ההכנה
1. שוטפים את נתחי ההודו ומייבשים במגבות נייר. בסיר גדול מחממים את השמן ומטגנים את
הבשר תוך בחישה, עד שהוא זהוב
2. מוסיפים את המים והמלח ומביאים לרתיחה
3. מוסיפים את הבצלים והסלרי, מכסים חלקית את הסיר
4. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים כשעה. במהלך הבישול מרחיקים את הקצף המצטבר
5. מסננים את המרק ומחזירים לסיר. מוסיפים את הגזר, השעועית, האפונה והכרובית
ומבשלים כרבע שעה
6. חותכים את בשר ההודו ומחזירים למרק עם צרור הפטרוזיליה, מתבלים במלח, פלפל לבן
ורוטב סויה, מחממים. מרחיקים את הפטרוזיליה ומגישים
7. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: מועצת הלול
שתף את המתכון